Dokter Andre Gieskens

Dr André GieskensDr André Gieskens studeerde in 1992 af als arts aan de KU Leuven en vervolledigde zijn opleiding tot huisarts in 1994 te Genk. Hierna vestigde hij zich in de Gillonlaan te Kortrijk. Naast zijn fulltime beroep als huisarts was hij ook enkele jaren werkzaam voor het Rode Kruis. Zijn speciale interesse voor de kindergeneeskunde zette hem  ertoe aan om de opleiding van erkend jeugdgezondheidsarts te volgen en succesvol af te ronden. Sedert 1996 is hij werkzaam voor Kind & Gezin.

De laatste 10 jaar is hij aangesteld als CRA (coördinerend raadgevend arts) in het zorghotel H. Hart vzw te Kortrijk. Hier zetelt hij in het palliatief team.

Vanaf oktober 2017 is collega Dr Carmen Claus de praktijk komen versterken om zo samen de huisartsengeneeskunde kwalitatief verder te kunnen uitbouwen. Om de gepaste kwaliteit verder te kunnen aanbieden werd in november 2017 een tweede praktijk geopend op de hoek van de Kasteelkaai en de Kasteelstraat. De overkoepelende naam voor onze groep heet ” Docsplus”.

De raadplegingen

Klik hier voor het overzicht van de raadplegingen